Site Overlay

halens privatlån

Någon gång händer det att pengarna inte finns där när man som mest behöver dem. En oförutsedd utgift, just innan lön, eller ett alldeles extra bra erbjudande som man inte får missa. Då är det bra att Halens privatlån finns där.

Med-Halens privatlån

kan man låna mellan 1000 kr och 30 000 kr utan säkerhet. Vad man använder sina pengar till bryr sig inte långivaren om. Man är alltså inte tvungen att handla hos Haléns för att kunna låna.

Avbetalningstiden är från ett till fem år, och man har möjlighet att lösa in lånet i förtid helt utan kostnad, om man skulle vilja göra det. Man kan också välja att betala tillbaka sitt lån i snabbare takt än avtalat. Skulle man, å andra sidan, behöva pengarna till annat vid något tillfälle, har man möjlighet till betalningsfri månad två gånger per år.

snabba lån

Halens privatlån har varken uppläggningsavgift eller aviseringsavgift, vilket kan vara skönt att veta. Många gånger när man tar ett lån, tillkommer en massa avgifter som man inte alls räknat med. Så är inte fallet med Halens privatlån. Den nominella räntan ligger i nuläget på 29,04% och detta gör att om man lånar 25 000 kr på fem år, betalar man 797 kronor i månaden. Varje månad, eftersom det är ett annuitetslån.

Kraven för att kunna få ett Halens privatlån är att man är minst 22 år, har en fast inkomst av lön eller pension, är bosatt i Sverige och inte har några betalningsanmärkningar. En kreditprövning, som lämnas till UC, görs vid ansökan.

Navigera här för att veta mer i detalj om golvläggare stockholm

relaterade taggar:

ferratum,expresskredit,bästa räntan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *