Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/plastikp/public_html/valutagruppen.se/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 390
Expresskredit | Svenska Valutagruppen
Site Overlay

expresskredit

Ibland händer det att man behöver låna lite pengar. Kanske är det något som måste köpas just då, eller så är det en räkning som måste betalas snabbt. Man behöver låna, och det fort. Då kan man vända sig till Expresskredit.

fakturaköp-med-regress

 

Expresskredit erbjuder snabblån och mobillån som inte kräver några garantier av låntagaren. Man ansöker om lånet via mobil eller internet, och får svar direkt. Första gången man lånar får man låna 1000 kronor, andra gången 2000 och tredje gången 3000 kronor. Har man bankkonto hos Danske Bank får man pengarna överförda till sitt konto samma dag som man blir beviljad lån, med andra banker tar det ett dygn. Kundtjänsten är öppen måndag till lördag, och under dessa dagar betalas lån ut.

Expresskredit

Man måste vara 18 år för att söka ett lån hos Expresskredit. Man ska ha en ordnad ekonomi, och en kreditprövning görs vid ansökan av lån. Har man en betalningsanmärkning behöver inte det vara ett problem, om man har en ordnad ekonomi för övrigt.

Om man blir beviljad ett lån ska det betalas tillbaka inom 30 dagar, och man kan inte förflytta förfallodagen. En avgift på 20 kronor tas vid varje sms som låntagaren skickar till Expresskredit, vilket kan jämställas med en ansökningsavgift.

Navigera här för att veta mer i detalj om bästa räntan

relaterade taggar:

halens privatlån,golvläggare stockholm,ferratum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *